Menu

GY.I.K.

1. Hogyan tudok rendelni?
- Az oldalunkon található valamennyi terméket megrendelheted. Válaszd ki, a Neked tetsző terméket, majd pedig tedd a "kosárba" amit meg szeretnél vásárolni. Ezután az utasításokat követve tudod a rendelésedet véglegesíteni.

2. Bármikor rendelhetek?
- Igen, rendszerünk a hét minden napján 0-24-ig fogadja a rendeléseket.

3. Van boltotok vagy katalógusotok?
- Igen van. 7622 Pécs Bajcsy-Zsilinszky utca 9. Forrás üzletház Harlem Street

4. Hétvégén is van kiszállítás?
- Nem, a csomagokat csak hétköznap tudjuk eljuttatni nektek.

5. Nekem kell fizetni a szállítási költséget?
- Igen, erről bővebben a Szállítási infó menüpontban.

6. Mikor kell fizetni?
- Fizetni a csomag átvételekor a szállítónak kell.

7. Mekkora méret kell nekem?
- Írj egy e-mailt a méreteiddel, megpróbálunk segíteni.

8. Szükségem van további információra a termékkel kapcsolatosan. Tudtok segíteni?
- Írj egy e-mailt, megpróbálunk segíteni.

9. Ki szeretnék cserélni/vissza szeretnék küldeni egy terméket. Mi a teendő?

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a "Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól" című rendeletben foglaltak az irányadóak. 
 - Elállás joga Megrendelése során Ön élhet a 25/2014. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza eredeti számlával együtt. Az elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy telefonon kell bejelentenie. A terméket postai úton, ajánlott csomagként a saját költségeden tudod visszaküldeni számunkra. Az áru ellenértékét legkésőbb a visszáru csomag megérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Cserét csak számla illetve kitöltött csere/visszáru kísérő nyomtatvány együttes mellékelése esetén tudjuk végrehajtani. Valamint abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is, ami kedvezményként elengedésre került a házhoz szállításkor. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen visszajuttatni, a cég nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére. Amennyiben a termékről felbontás után a postás jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja. Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja és interneten keresztül fizetett bankkártyával, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét. Abban az esetben, ha a rendelt termék mérete nem megfelelő 14 napon belül van lehetőség cserére, ha gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza. A csere díja 1300 Ft. Téves termék kiküldése esetén megkérünk minden kedves vásárlót, hogy a terméket ajánlott csomagként küldje vissza hozzánk, és mi a cserecsomagban megtérítjük a szállítási költséget!! FIGYELEM!!! PORTÓS CSOMAGOT SEMMILYEN ESETBEN NEM ÁLL MÓDUNKBAN ÁTVENNI! AZ ILYEN CSOMAGOK VISSZAMENNEK A FELADÓHOZ!!!!!!!!!

 

FACEBOOK

Partnereink